No hem pogut celebrar les nostres festes com a nosaltres ens agrada, però hem aprofitat l’oportunitat per a conèixer més profundament el nostre patrimoni immaterial de la humanitat.

Un patrimoni que ha anat construint-se i mantenint-se viu al llarg del temps gràcies al poble valencià, ja que no ha deixat perdre els costums. Per la qual cosa, hem volgut continuar celebrant allò que es podia dintre de les mesures de seguretat e higiene.
Els més menuts, els d’Infantil i Primària, han fet les seues pròpies flors que després han oferit a la Mare de Déu en la tradicional Ofrena a la Verge. I també han estat treballant el ritme, la coordinació i el treball en equip des de l’assignatura de música, per tal d’oferir-nos una sonora mascletà.
Els més majors, els de l’ESO, de la mà de la nostra professora i artista fallera, Marisa Falcó, han aprofundit en el procés de disseny i construcció del monument faller, i han rebut, junt a primària e infantil, una proposta de treball creatiu per als dies de vacances on es recullen els diferents aspectes de la festa: la música, la pólvora, les flors, els llibrets…I el primer cicle de secundària ha decorat el corredor amb fallerets i falleretes, ja que des de l’assignatura de Valencià estan treballant la roba i els complements, i no podiem deixar passar l’oportunitat per conèixer la rica indumentària de casa nostra.
És d’aquesta forma com la flama per l’amor a la nostra cultura s’ha mantés encesa durant aquest període de festa que encara que no ha comptat amb grans actes , els que s’han celebrat han sigut significatius i profunds.